Sök på webbplatsen

Välkommen till Fernox

Fernox – ett globalt ledande företag, ett betrott varumärke och en pionjär inom sitt område – är den enda tillverkare av vattenbehandlingslösningar som kan stoltsera med en omfattande forsknings- och utvecklingsanläggning.

Våra innovativa produkter – utvecklade och förpackade på ett miljövänligt sätt – bidrar till att öka energieffektiviteten, vilket hjälper företag och hushåll att minska koldioxidutsläppen. 

Internationell täckning
Fernox har en verklig global täckning, med kontor i Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Italien, Belgien, Nederländerna, Spanien, Ungern, Kina och USA. Företaget är en väletablerad stor aktör inom lösningar, utrustning och testning för vattenbehandling och arbetar i nära kontakt med ledande branschproffs inom värmesystem, till exempel tillverkare av originalutrustning, föreningar och myndigheter. Fernox samarbetar även med systeminstallatörer, värmetekniker och konsumenter.

Oavsett vilken av Fernox produkter eller tjänster du är intresserad av ger denna webbplats dig svar på tekniska frågor och mer information om företagets banbrytande innovationer.
Senaste nyheter
F1 Protector
Fernox Protector F1 ger långtidsverkan de skydd mot korrosion och kalkavlagringar för centralvärmesystem i bostäder.